Italiensk it-restaurant byr på grenseløs tasting meny til søndagen din

thumb image
Foto: Basso Social

Hver søndag tar Basso Social deg med til sitt unike matunivers med konseptet Sunday Tasting. Her får kokkene frie tøyler til å eksperimentere med smaker og det er kun fantasien som setter grenser. Resultatet er 13 serveringer fritt sammensatt av kjøkkenet til en billig penge.

For mange er søndager forbundet med å ligge langstrakt på sofaen i joggisen med en serie rullende på skjermen. Men hva med å tilsette litt ekstra smak til en ellers daff søndag? Med konseptet Sunday Tasting inviterer Basso til 13 serveringer for kun 498 kr pr. hode.

Italiensk er alltid en sikker vinner

Foto: Basso Social

Den danske kjeden Basso åpnet dørene til sin første restaurant i Oslo før sommeren. Restauranten har på kort tid blitt tatt godt inn i varmen av det norske folk, og nevnes også i Restaurantguiden sin liste over byens hotteste restauranter akkurat nå.

Her endres menyen etter sesong, men bærer alltid sterk preg av det italienske kjøkken. Menyen får også en nordisk tvist, da kokkene bruker nordens lekreste råvarer når kokkene lar seg inspirere av den italienske matkulturen.

Her eksperimenteres det med kreative og overraskende retter

Foto: Basso Social

Med stor suksess fra restaurantene i henholdvis Århus og København er Basso klar til å introdusere Sunday Tasting til det norske folk og.

«Sunday tasting gir rom for kreativitet i kjøkkenet, her får våre dyktige kokker eksperimentere og teste ut nye retter», forteller Alice Breivik, daglig leder hos Basso Social.

Foto: Basso Social

Gjør deg klar til en ekstraordinær og spennende reise rundt i det italienske kjøkken, med overraskelser fra start til slutt. Så len deg tilbake og la kokkene lede deg gjennom smaksopplevelsen.

Foto: Basso Social

Kokkene bruker også anledningen til å forbedre fremtidige menyer, og dermed er dine innspill viktig. Så kom og vær smaksdommer for en kveld og nyt en reise til det italienske!

Hvor: Storgata 10b, Oslo

Pris: 498 kr

Når: Hver søndag

LES OGSÅ:

Bålkos på Grefsenkollen

Høstens heteste: Restaurantene du må sjekke ut nå

You may also like...