Guide: Finn den perfekte nyttårsmenyen til nyttår i Oslo

thumb image
Foto: Shutterstock

Vi sikter oss inn på et fantastisk nyttår i Oslo! Er du lei av å svette over grytene for å lage julemat? Flere av Oslos beste restauranter byr på fantastiske nyttårsmenyer som venter på deg. 

Len deg tilbake og la hovedstadens kokker ta over forkleet og stå for maten på årets siste dag på nyttår i Oslo. For det må vi vel aller fleste innrømme: Det er tungt å skulle hive seg over nok et lass med tung tradisjonell julemat eller en tørr kalkun, som aldri blir som man hadde håpet på.  

Her finner du en guide til de beste tilbudene og serveringene hos restauranter som byr på helt spesielle matopplevelser akkurat på selveste nyttårsaften.

Reservasjonene fylles raskt opp, så vil du ta med en helt spesiell eller vennegjengen på årets nyttårsbord, så må du få ut fingeren nå! 

Nydelig tartar og sjøkreps hos KöD Posthallen

Kjøtt er lidenskap og er grunnsteinen i Köds konsept. For disse er det ingen tvil om hvor viktig kvaliteten på et stykke kjøtt er; et godt stykke kjøtt er kjennetegnet for at det kan ligge alene på en tallerken. Derfor velger restauranten alltid å servere det tilbehøret gjestene ønsker, i skåler ved siden av. På denne måten kan dere dele dem med hverandre slik dere ønsker.   

KöD Posthallen inviterer deg til en harmonisk nyttårsmeny med 5 delikate retter. Opplev alt fra tomatiserte potetchips med trøffelkrem til saftig tartar og hjemmelagde sjøkrebs tortellini. Hovedretten byr på 200g indrefilet fra Argentina, modnet i minst 35 dager!  

Pris: 995 NOK per person (Depositum: 500 NOK per person, ekskl. billettgebyr) 

Hvor: KöD Posthallen, Tollbugata 15, 0152 Oslo

Nyttårsharmoni hos KöD Frogner

Kjøtt er lidenskap og er grunnsteinen i Köds konsept. For disse er det ingen tvil om hvor viktig kvaliteten på et stykke kjøtt er; et godt stykke kjøtt er kjennetegnet for at det kan ligge alene på en tallerken. Derfor velger restauranten alltid å servere det tilbehøret gjestene ønsker, i skåler ved siden av. På denne måten kan dere dele dem med hverandre slik dere ønsker.   

KöD Frogner inviterer deg til en harmonisk nyttår i Oslo med 5 delikate retter. Opplev alt fra tomatiserte potetchips med trøffelkrem til saftig tartar og hjemmelagde sjøkrebs tortellini. Hovedretten byr på 200g indrefilet fra Argentina, modnet i minst 35 dager!  

Pris: 995 NOK per person (Depositum: 500 NOK per person, ekskl. billettgebyr) 

Hvor: KöD Fogner , Tollbugata 15, Frognerveien 9B, 0257 Oslo 

Feir nyttår med asiatisk fusion!

Utforsk den pulserende smakssymfonien hos Keyser Social, den asiatiske fusionsrestauranten som troner midt i hjertet av det fasjonable Frogner i Oslo. Den perfekte beliggenheten gjør Keyser Social til et ideelt spisested, enten du er på farten eller planlegger en helkveld ute i byen. 

På Keyser Social går de ut over normer og forventninger, utforsker det asiatiske kjøkkenet og dets mangfold på kreative måter. Nyt de lekreste fusionretter hvor smaker og farger fra Asia møter de beste nordiske råvarene.  
 
Feir inngangen til det nye året hos Keyser Social Oslo med vår spektakulære nyttårsmeny bestående av 16 delikate serveringer. 

 Pris: 1195 NOK per person (Depositum: 500 NOK per person, ekskl. billettgebyr) 

Hvor: Keyser Social Frogner, Frognerveien 9c, 0257 Oslo 

Bli med på en sosial smaksopplevelse 

Basso Social er stedet for de som søker en kulinarisk reise gjennom sosial dining. Her kan gjestene utforske en fest av smaker, hvor hver munnfull er en kjærlig sammensetning av italienske kulinariske tradisjoner og førsteklasses nordiske råvarer. 

Denne sjarmerende restauranten, med røtter fra Danmark, har gjort seg bemerket i Oslo med sitt unike konsept. Et måltid Basso Social er ikke bare et måltid; det er en kollektiv opplevelse, en feiring av mangfoldet i mat, servert med sjarm og dedikasjon.  
 
Basso Social Oslo inviterer deg til en nyttårsmeny som omfavner 15 delikate serveringer, skapt for å feire inngangen til det nye året. 

Pris: 1098 NOK per person (Depositum: 500 NOK per person, ekskl. billettgebyr) 

Hvor: Basso Social Oslo, Storgata 10b, 0155 Oslo 

Gå inn i det nye året med stil

El Brutus, som har en fantastisk vurdering på 5.0 basert på 1 969 anmeldelser, er lokalisert i et sjarmerende hjørnelokale på Tøyen i Oslo. Med en unik beliggenhet og en atmosfære som oser sjarm, har Brutus siden 2018 levert en kompromissløs meny inspirert av de kulinariske teknikkene til deres islandske kokk Arnar Jakob Gudmundson. 

Restauranten, kjent for sin nordiske meny, legger vekt på lokale og sporbare råvarer. Den raffinerte matopplevelsen kombineres perfekt med et nøye kuratert utvalg av naturlige viner fra deres eget importselskap, «Mousy Wine.» Dette legger til en ekstra dimensjon av nytelse til måltidet. 

Skal du ønske det nye året velkommen med stil? Da inviterer El Brutus deg til en uforglemmelig aften med deres eksklusive 7-retters nyttårsmeny. 

Pris: 2498 NOK per person 

Hvor: El Brutus, Eiriks gate 2 B, 0650 Oslo 

La kokken overraske deg!

For de som elsker å utforske smaker og la seg overraske, inviterer Keyser Social Frogner deg til en autentisk japansk «Omakase» opplevelse. Direkte oversatt betyr Omakase «Jeg overlater det til deg», og denne kvelden gir deg muligheten til å gjøre nettopp det. 

Denne gastronomiske reisen tar deg med på en overraskende middag satt sammen av sesongens ferske råvarer og ingredienser av høyeste kvalitet. Våre lidenskapelige kokker, med 100% kreativ frihet, skaper en meny som utfordrer dine smaksløker og tar deg med på en reise gjennom japansk kulinarisk kunst på nyttår i Oslo. 

Pris: 595 NOK per person (ekskl. gebyr) 

Hvor: Keyser Social Frogner, Frognerveien 9c, 0257 Oslo 

Gi den perfekte nyttårsmiddagen i julegave!

Gavekortet fra DinnerBooking er den perfekte gaven til den matglade. Bruk det på fantastiske spiseopplevelser! 

  • Gavekortet kan innløses på +100 restauranter og alle events 
  • Du bestemmer beløbet mellem NOK 100 – 3.000 
  • Sjekk din saldo under «sjekk gavekort» 
  • Gavekortet mottas på e-post til å printe ut 
  • Gavekortet er gyldig i 2 år fra utstedelsesdato 

Kjøp gavekortet HER.

You may also like...