Guide: Her får du fantastisk god burger

thumb image

Hvis det er en ting som er sikkert så er det at en burger slår aldri feil! Vi har samlet sammen fire favoritter på tvers av landet hvor du kan få saftige og smakfulle burgere i alle varianter.

Døgnvill Burger

Døgnvill Burger startet opp i 2012 og har siden den gang vokst til fem restauranter. Du kan nå nyte burgerne i både Oslo, Stavanger og Trondheim. Målet til restauranten er å by gjestene på en helt unik burgeropplevelse, dette gjør de ved å servere burgerne i en klassisk restaurantsetting, med en behagelig og lun atmosfære. Et skikkelig avbrekk i hverdagen rett og slett! Kjøttet er av beste norske kvalitet, brødet bakes og leveres av en lokal baker hver dag. Menyen byr på de tradisjonelle variantene, som med cheddar og bacon. I tillegg til nye varianter med inspirasjon fra andre land og kulturer, som burgeren kalt «AN OFFER YOU CAN`T REFUSE», med Taleggio-ost, portobellosopp stekt i smør og balsamico, rødløk, salat og urtemajones. I tillegg har de vegetarianske og veganske varianter. Fries bestiller man vedsiden av, og her har de også et bredt utvalg. Et besøk hos Døgnvill vil man ikke gå glipp av!

Book Døgnvill Tjuvholmen her ➤

Book Døgnvill Vulkan her ➤

Book Døgnvill Stavanger her ➤

Book Døgnvill Bjørvika her ➤

Book Døgnvill Trondheim her ➤

Beist Burger & Bar

Beist kom som et frisk pust i Sandefjord på høsten i 2017, og har siden den gang gjort seg markant i burgerbransjen. Øverst i Kongens gate er atmosfæren avslappet og smakskombinasjonene mange. Burgerne er laget på høyrygg av storfe, og kvernet lokalt. Hver måned tilbyr Beist på «månedens burger», som har sin helt unike smak. Og gjett hva? Den første dagen i måneden koster burgeren kun 99,- kr! I oktober kan de friste med «Duckburg», som er 150g kvernet andelår med Gruyere-ost, soppaioli, karamellisert rødkål, rotkrisp & ruccula. På barkartet kan de skiltre med flere forskjellige typer halvlitere og en rekke andre drikkevarer.

Book Beist her ➤

Bun’s Burger Bar

Lokalisert på Sørenga i Oslo, finner man Bun’s Burger Bar, her vil man kunne oppleve burger av norsk høyrygg, laget av ypperste kvalitet. Burgerne serveres i økologiske hamburgerbrød av brioche typen. Er du vegetarianer? Frykt ikke, alle burgerne som er markert med VG kan fås som vegetarkjøtt. På menyen kan Bun’s skiltre med både amerikansk, mexikansk og asiatisk inspirerte burgerretter. Burgeren «Tuk Tuk» er restauranten sin egen versjon av den klassiske asiatiske kylling satay retten. En burgeropplevelse av de få!

Book Bun's her ➤

Gatsby Burger & Bar

Med en god dose «The great Gatsby» inspirasjon, er Bodø restauranten Gatsby et samlingspunkt i byen for store og små. Og det er ikke bare på grunn av deres saftige burger og gode drinker. Etter man har spist seg god og mett, kan man slå sine medkompanjonger i både en runde Shuffleboard og i et av deres mange brettspill. Menyen frister med både klassiske burgere, og nyere varianter slik som «The Pineapple Express» – burger toppet med bbq-glasert bacon, røkt cheddar, grillet ananas og coleslaw.

Book Gatsby her ➤

You may also like...