Sushibar + Wine har åpnet enda en restaurant i Oslo!

thumb image

Etter stor suksess i Finland, har sushikjeden etablert seg i Oslo. Tidligere i år åpnet de opp den første restauranten her til lands, i Posthallen i sentrum. 15.august åpner de en ny restaurant i Bogstadveien!

I 2009 åpnet Anders Westerholm og Matti Sarkkinen opp sin første Sushibar + Wine restaurant i Helsingfors. I dag kan kjeden skryte av fem restauranter i den finske hovedstaden, og nå har de også inntatt Oslo med sitt unike sushibar-konsept.

Oslo var det mest naturlige valget

Til tross for å komme fra motsatte sider av verden, mener Sushibar + Wine at sushi og den nordiske estetikken går hånd i hånd. Norge ble dermed et naturlig valg for utvidelsen av kjeden. Westerholm og Sarkkinen mener at Helsingfors og Oslo på mange måter er to skjulte nordiske perler med mye til felles. Begge byer har en nær tilknytning til naturen og en fremtidsrettet etos. Den inspirerende utviklingen er noe de inderlig ønsker å være en del av. Nærheten til et av sine viktigste ingredienser, bærekraftig dyrket norsk laks, var også en viktig del av beslutningen.

Restauranten ligger i lyse og sentrale lokaler i Bogstadveien. Stilen bærer preg av nordisk minimalisme. Planen er å utvide til tre til restauranter på sikt.

Når man bare ønsker litt hverdagsluksus

Til Finansavisen uttaler Westerholm at Sushibar + Wine ikke er luksus-sushi, som Alex Sushi og Omakase. Restauranten tilbyr mer en hverdagsluksus. Her kan man forvente god mat, samt en fin opplevelse sammen med venner. På menyen finner man klassiske nigiri og maki set-menyer, men også andre retter som poke bowls og special sashimi. Det blir brukt vegansk majones i sushien, som gjør at de fleste vegetar-sushiene også er veganske. Sammen med maten kan du nyte et glass med økologisk vin fra små, uavhengige produsenter. Her snakker vi hverdagsluksus på høyeste nivå!

Fokus på Bærekraft

En del av Sushibar + Wine helt unike sushi-konsept er deres fokus på bærekraft. Som første karbonnøytrale sushirestaurant i både Helsingfors og Oslo har kjeden oppnådd de høyt respekterte ASC/ MSC Chain og Custody og EcoCompass-bærekraftssertifikatene.

Allerede fire dager etter åpningen hadde restauranten fullt hus, så her gjelder det å booke i god tid. Unn deg litt hverdagsluksus og book et bord hos Sushibar + Wine i dag!

Book Sushibar + Wine Valkyrien her ➤

Book Sushibar + Wine Posthallen her ➤

You may also like...