3 steps: Slik er du med til å hjelpe restaurantene!

thumb image

Stigende smittetall fikk statsministeren opp på talerstolen igjen med nye tiltak. Blant annet blir det i Oslo og Bergen innført krav om munnbind på restauranter, når man ikke sitter nede, gjeldende fra i morgen kl 12. I forveien kreves det også at restaurantene registrerer alle gjester. Tiltakene går hardt ut over restaurantbransjen, som i forveien jobber hardt for å holde hjulene i gang.

MEN det er ikke for sent å støtte opp om landets mange gode spisesteder, og man kan helt klart nyte en kveld ute, selv om den blir litt annerledes enn normalt. Bare følg de tre enkle stegene og så vil du sikre deg et coronafritt restaurantbesøk.

Book din neste restaurantopplevelse her ➤

Step 1: Registrer deg før du kommer

For å kunne spore opp eventuell smitte skal restaurantene registrere alle spisende gjester. Spar både deg selv og restauranten tid ved å registrere deg og dine medkompanjonger før dere kommer til restauranten. Dette gjøres enkelt når man booker sitt bord via vår bookingportal, under «Gjesteregistering».

Step 2: Husk munnbind i vesken!

Ja, vi skal nok først venne oss til maskeringen, men det blå filteret trenger ikke ta over kvelden mer enn nødvendig. Hvor ofte står du når du er på restaurant? Bare ta munnbindet på når du går inn, og så snart personalet har vist dere til bordet er det bare å ta munnbindet av.

Se ikke på munnbindet som en forhindring, men som en mulighet for å fortsatt kunne nyte tilværelsens goder, mens du føler deg trygg.

Step 3: Ha det hyggelig, nyt maten og snakk fritt

Fra nå av handler det kun om å nyte den gode maten i et godt selskap. Siden det er god avstand til nabobordet kan man uten bekymring la samtalen flyte fritt (verken uten beskyttelses- eller sensureringsfilter).

Foto: New Delhi

Små justeringer, gjør en stor forskjell

Ja, så enkelt er det gjort. Små justeringer i våre rutiner gjør en stor forskjell for restaurantene. Ved å spise et måltid ute hos restaurantene, kan man både se frem til fantastiske matopplevelser og være med til å støtte opp om restaurantene i en vanskelig tid.

Book din neste restaurantopplevelse her ➤

You may also like...