Oslo guide: Feir farsdag med en middag!

thumb image

Den 8.november er det farsdag – og far skal selvfølgelig feires og hylles på denne dagen. Bruk anledningen til å invitere hovedpersonen på en god middag. Vi guider deg til fem spisesteder i Oslo.

Er du usikker på hvordan du skal overraske far på farsdag? Med en middag selvfølgelig. Her får du listet fem spennende spisesteder i Oslo som fortsatt kan bookes til søndag.

Værtshuset Bærums Verk

Værtshuset Bærums Verk er den perfekte restauranten for en far som elsker norsk tradisjonsmat, og gjerne nyter den i historiske omgivelser. Du finner den tradisjonsrike restauranten i et rødt hus på Bærums Verk, en liten halvtimes kjøretur fra Oslo. Her finner du flere gode retter som rosastekt reinsdyrsfilet med fløtesaus og ytrefilet av lam. I tillegg er det mulig å bestille alt fra en 3 retters til en 6 retters meny – så her er det duket for en helaften med far om ønskelig!

Book Værtshuset Bærums Verk her ➤

Takashi

Takashi er en moderne sushirestaurant på Tjuvholmen hvor man kan samles og nyte japanske smaker og drikke i behagelige omgivelse mens man skaper varige minner. Perfekt for en sushielskende far!

Book Takashi her ➤

Glør

Glør kan friste med hjemmelagde cocktails, og småretter av lokale råvarer, i lune omgivelser. Her er kullgrillen selve hjertet av kjøkkenet. Restauranten er plassert i Folketeaterpassasjen på Youngstorget – så et perfekt pitstop før eller etter en teaterforestilling. Det er også et perfekt sted å ta med en far som setter pris på grillet mat og gode drinker.

Book Glør her ➤

Sushibar+Wine

Finske Sushibar+Wine åpnet sine to første restauranter i Oslo tidligere i år – og det med stor suksess! Konseptet er bæredyktig sushi, økologisk vin og nordisk estetikk. Du finner Sushibar+Wine i den gamle Posthallen midt i sentrum eller på Valkyrien på Majorstuen.

Book Sushibar+Wine Valkyrie Plass her ➤

Book Sushibar+Wine Posthallen her ➤

Brutus

I et hjørnelokale på Tøyen holder restauranten og vinbaren Brutus til. Her har det siden 2017 blitt servert kompromissløs mat med utgangspunkt i deres islandske kokk Arnar Jakob Gudmundson sine teknikker. Menyen byr på flere muligheter som a la carte retter og en dagens 5 retters meny. Brutus er også kjent for sine gode naturviner, så har du en far som er en ekte vinentusiast så er Brutus det opplagte valget.

Book Brutus her ➤

Les også:

You may also like...