Spiseriet Oslo Golfklubb: En hole-in-one spiseopplevelse

thumb image
Foto: Oslo Spiseri Golfklubb

Bare et steinkast unna sentrum finner du Spiseriet på Oslo Golfklubb. I vakre og landlige omgivelser kan man nyte et herlig måltid på Spiseriet – om man spiller golf eller ei!

Trenger du en pause fra byens kjas og mas? Oslo Golfklubb er en landlig perle, som har en unik beliggenhet med praktfull utsikt over Bogstadvannet til Bogstad gård.

Enten du er helt ny i sporten eller treffsikker på dine slag, tilbyr Oslo Golfklubb noe for deg. Les mer om tilbudene på Oslo Golfklubb her.

Etter noen gode runder på golfbanen kan god mat og drikke inntas på restauranten Spiseriet, men man er selvsagt også velkommen uten golfkøllene.

Fra terrassen har man fantastisk utsikt over golfbanen. Her kan et glass øl eller en fyldig vin nytes til en smakfull lunsj, eller stemningsfulle sommerkvelder.

God kjennskap til vin, mat og klubbens historie

I april ble tidligere kjøkkensjef på Spiseriet, Magnus Forssell, og hans nye kollega,Victoria Brandvold, drivere av Spiseriet Oslo golfklubb.

Magnus har tidligere drevet restauranten og har meget god kjennskap til klubbens historie, medlemmer, nærmiljø og selvfølgelig golfbanen. Med seg på laget har han Victoria som har erfaring fra flere restauranter og hoteller, i tillegg til lang fartstid som vinimportør.

«Vi ønsker alle hjertelig velkomne enten du er på tur i område, spiller golf hos oss, føler for noe godt å spise eller bare nyte et godt glass vin i vakre omgivelser.», sier dagligleder Victoria Brandvold.

Sesongvariert meny

I Spiseriets lekre lokaler kan du komme og slappe av, og få et avbrekk fra hverdagen med en deilig lunsj eller en god middag på kvelden. Her lages all mat fra bunn av og menyen varierer etter sesong og ønsker, men noen faste innslag byr menyen på.

Du finner blant annet Spiseriets deilige sashimi poke, som er perfekt å nyte på en varm sommerdag.

Sugen på litt fingermat? Et fat spekket med spennende delikatesser fra Italia er også å finne på menyen.

Hvor: Ankerveien 127, Oslo


LES OGSÅ:

Restaurant på Tjuvholmen serverer hjemmelaget pasta som på ferie i Italia

Det populære bryggeriet Molo Brew er en favoritt blant gjestene

Vi gir deg Oslos beste uteserveringer: Her kan du nyte årets kalde drinks

You may also like...