Take away guide: Tre Stuer & Bar og Silk Road

thumb image

Uforutsette tider, er kreative tider. Nå får du restaurantopplevelsen fra Tre Stuer & Bar og Silk Road som take away!

Silk Road

På samme måte som handelsnettverket Silkeveien gjorde det mulig for flere regioner å utveklse kulturer, tar Silk Road deg med på en spennende, gastronomisk reise og en uformell fine-dining måltidsopplevelse inspirert av hele verden! Spisestedet fokuserer på å legge etiske og bæredyktige fotavtrykk med veganske retter. Her vil du bli forundret, inspirert og lykkelig mett på et nytenkende gatemat-konsept.

Silk Road tilbyr en herlig treretters for 295 kr per person. Dette inkluderer en salat med grillet østers og sopp, en middels spicy satay tofu curry med nøtter og rød ris. Sist men ikke minst, to sjokolade trufler med tahini og pistasj til dessert.

Book take away hos Silk Road her ➤

Silk Road holder fremdeles åpent for gjester som vil spise i restauranten:

Book bord hos Silk Road her ➤

Take away fra Tre Stuer & Bar

Tre Stuer og Bar er et avslappet og koselig vintage style spisested som tilbyr norsk og italiensk mat med kontinental vri. Det som gjør restauranten helt unik er den varierte menyen hvor ulike smaker er satt sammen i en og samme rett. Dette er ikke en tradisjonell gastropub, her erstatter pastaretter, salater, grillspyd og burgere de klassiske pubrettene som fish’n chips og bangers and mash. Restauranten legger sitt fokus i sjarmen av den hjemmelagde maten basert på gamle oppskrifter med en sunn og moderne aksent.

På take away menyen finner du blant annet retter fra grillen som Entrecôte, scampispyd og flere burgerretter. Alle rettene fra grillen inkluderer en valgfri siderett (pommes frites, søtpotet fries og blandet salat). Menyen byr også på fire deilige pastaretter som vegetarlasagne og tortellini.

Book take away hos Tre Stuer & Bar her ➤

Tre Stuer & Bar holder fremdeles åpent for gjester som vil spise i restauranten:

Book bord hos Tre Stuer & Bar her ➤

LES OGSÅ:

You may also like...