Topp 10 september: – Nydelig mat, nok en gang

thumb image

På topp 10-listen fra september finner vi restauranter fra hele syv ulike byer rundt om i landet. Dette er restaurantene som har imponert gjestene litt ekstra forrige måned.

Det er ingen overraskelse at Restaurant SÖL troner igjen denne måneden, etterfulgt av den tradisjonsrike restauranten Værtshuset Bærums Verk og nykommeren Sumo Vestkanten.

Troll

På listen finner vi en ny favoritt, og det er Troll i Trondheim. Her får du kanskje Trondheims billigste gourmetopplevelse, så det er ikke overraskende at restauranten faller i smak hos gjestene både smaks- og prismessig. På kort tid har restauranten klart å etablere seg i toppsjiktet blant byens spisesteder. Gjengen bak Troll er opptatt av at et godt måltid ikke skal koste skjorta, og derfor får du femretter til 395 kr og og treretter til 295 kr. Fra 23.oktober inntar julemenyen restauranten, så husk å sikre deg et bord på forhånd i den mer travle sesongen.

En av gjestene sier dette om Troll:

Trivelig restaurant både til hverdag og fest. Som vanlig, veldig god mat og hyggelig betjening. Dagens 5-retters bør prøves, hver gang. – Ståle

Book Troll her ➤

Brutus

Brutus er også å finne på listen igjen. Den hippe restauranten på Grønland vet det å servere noe godt i glasset, og rettene deres skal det heller ikke stå noe på. Her kan man tygge i seg en 5 retters, eller bare sluke i seg noen østers, sammen med noe spekemat og ost. Denne hipsterhulen er virkelig verdt et besøk!

En av gjestene sier dette om Brutus:

Utrolig kult med lokal og progressiv mat. Vi fikk info om mat og drikke vi ble servert av veldig hyggelig personale. – Anna

Book Brutus her ➤

Topp 10 september:

  1. Restaurant SÖL (Stavanger)
  2. Værtshuset Bærums Verk (Bærums Verk)
  3. Sumo Vestkanten (Bergen)
  4. Izakaya (Oslo)
  5. Bro (Ålesund)
  6. Kolonihagen Frogner (Oslo)
  7. Brutus (Oslo)
  8. Troll (Trondheim)
  9. Robust Bistro (Trondheim)
  10. Restaurant Slippen (Fredrikstad)

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for september er basert på 3086 gjesteanmeldelser.

You may also like...