Topp 5 mars: Gjestenes favorittrestauranter!

thumb image

Er du i gang med å planlegge ditt neste restaurantbesøk? Du er ikke den eneste. I morgen får flere restauranter skjenkebevillingen sin tilbake. La deg inspirere av spisestedene som gjestene satte ekstra pris på i mars gjennom deres anmeldelser. Ikke bare kommer gjestene for et godt måltid, disse restaurantene scorer øverst på service og stemning også!

5. Bro

På 5. plassen i mars ligger restauranten Bro. Et måltid hos Bro er en reise gjennom sunnmørsk kystgastronomi. Midt i Ålesund, finner man stedet som består av en ‘casual fine dining’ restaurant og en kaffebar som transformeres til en cocktailbar om kvelden. Her kan du nyte utsikten over Brosundet, samtidig som personalets rike innsikt i mat og drikke vil gi deg en totalopplevelse i ekte sunnmørsk ånd.

Dette sier to av gjestene:

«Virkelig et nydelig måltid med perfekte vinparringer! Alle rettene hadde sine høydepunkter […] Skal du spise på en restaurant i Ålesund er dette det soleklare valget!», sier Erik.

«Vi var ute og spiste på fredag før konsert, dette var helt fantastisk, vi spiste en 4 retter på BRO, en matopplevelse, og topp service, anbefales på det sterkeste.», sier Norbjørg.

Hvor: Notenesgata 1, 6002 Ålesund

4. Sumo Vestkanten

Hos Sumo er det virkelig noe for alle og enhver. Den lekne fusion-restauranten er delt i to kjøkken, og restaurantkjeden tilbyr derfor både sushi og asiatiske varmretter. Det lille restauranteventyret som startet på begynnelsen av 2000-tallet på Vestre Torggate i Bergen har i løpet av de siste årene spredt seg til flere restauranter i byen, samt til Stavanger og Oslo. Restauranten på Vestkanten Storsenter, i utkanten av Bergen sentrum, er det siste tilskuddet i kjeden. Unn deg en pause i shoppingen, og kom innom Sumo for en deilig lunsj eller middag. Her blir du garantert smittet av det gode og lekne humøret til personalet.

Dette sier to av gjestene:
«Fantastisk service og fine fasiliteter.», sier Charlette.

«Gjengen på Sumo Vestkanten er fantastisk og denne dagen var ikke et unntak. I tillegg til at maten er nydelig, leverer de en service jeg sjeldent opplever. Det er alltid et smil på og de tar seg tid til gjestene.», sier Henric.

Hvor: Loddefjordveien 2, 5171 Bergen

3. Robust Bistro

På 3.plassen finner du Robust Bistro. Kanskje du har hørt om restauranten Emilies? Robust Bistro er nemlig Ronny Myrens comeback etter at Myren forlot Emilies Eld to år før Robust åpnet sine dører i januar 2020. Bistroen minner mye om Emilies: det serveres norsk mat, men rettene vil også være inspirert fra det franske og italienske kjøkken. Innkokte sauser og krafter og generelt mye smak er noe av det du kan glede deg til.

Dette sier to av gjestene:

«Fem retter med vinpakke dom smakte meget godt sammen. Oppmerksom betjening og god forklaring på rettene. Kortreist mat og passe store porsjoner. Anbefales.», sier Roar.

«Nydelig mat med nok overraskende smaker til at det ble spennende .
Sett i lys av coronapandemien så var besøket mer enn en kan forvente og vi koste oss slik sett kunne en krysset perfekt på alt men sparer det til neste gang …..for vi skal tilbake.», sier Alvilde.

Hvor: Søndre gate 22b/24, 7010 Trondheim

2. Restaurant SÖL

Restaurant SÖL er alltid en sikker vinner. Her slipper du å undre deg over hva du skal velge fra menyen. En får egentlig kun ett valg og det er dagens seks-retters meny, som vil variere ut ifra hvilke råvarer som er tilgjengelig. Det skaper en helt unike matopplevelse. Det er grønnsakene som spiller de sentrale rollene gjennom det meste av menyen, men den vil også ha innslag av kjøtt og fisk. Vegetarmeny er mulig å forhåndsbestille hvis ønskelig.

Restauranten er også blitt nevnt i den anerkjente White Guide hvor maten blir beskrevet som lett, vellaget og rett og slett velsmakende.

Dette sier to av gjestene:

«Anbefales! Det er den beste restaurant-opplevelsen jeg har hatt på mange år. […] Personalet/kokkene var også svært fleksible med å tilpasse til glutenfritt for den som hadde behov for det.», sier Ann Kristin.

«Gode råvarer som var perfekt tilberedt. Både skreien og anden var nydelig. Ujålete og avslappet stemning og hyggelig betjening. Svært god valuta for pengene:-)», sier Toril.

Hvor: Hetlandsgata 6, 4013 Stavanger

1. Marlenes Bistro

På førsteplassen har vi publikumsfavoritten Marlenes Bistro. Stedet er kjent for å servere hjemmelaget mat bygget på gode tradisjoner, og her serveres det retter som restauranten selv liker. «Vi er ikke så opptatt av at alt skal være så fancy, men heller at man skjønner hva det er man spiser», forteller gjengen. Fokuset ligger heller på gode råvarer. Det viktigste for bistrofamilien er at man skal føle seg hjemme, og den stemningen kan gjestene skrive under på.

Dette sier to av gjestene:

«Det blei noen hyggelige timer sammen med barndomsvenninner. Absolutt ingen ting å sette fingeren på. Alt var helt topp, fra vi gikk inn og til vi gikk ut av restauranten. Kan absolutt anbefales», sier Gerd.
«Hyggelige ansatte og utrolig god mat», sier Henrik.

Hvor: Nymoens Skrågate 2, 3611 Kongsberg

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller et bord gjennom DinnerBooking, får vedkommende etterfølgende mulighet til å bedømme besøket sitt ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Resultatet for mars 2021 er basert på 1,159 gjesteanmeldelser.


LES OGSÅ:

You may also like...